A- A A+

Welkom

Dol op knutselen? Hou je ervan om uren te werken aan je scrapboek, maak je wel eens je eigen kleding of heb je een hart voor patchwork? Dan is de Hobby Farm dé plek voor jou. In onze winkel in Eeklo treed je binnen in een paradijs voor elke knutselfreak. Papier, verf, stoffen, garen, boetseermateriaal, stempels, wenskaarten, en nog zoveel meer. Maar ook voor patronen en knutsel- en handwerkboeken zit je bij ons goed. Kortom: alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan.

Wat wij zoal in ons aanbod hebben:

  • Alles wat je nodig hebt voor het creëren van speelse of mooie scrapbooks.
  • Zelf je juwelen maken? Laat je dan verleiden door onze ruime collectie aan parels waarmee je de meest exclusieve ontwerpen tevoorschijn tovert.
  • Fan van patchwork? Bij ons vind je de leukste stoffen om dekens en ander patchwork te creëren.
  • Maak je keuze uit de vele kleuren breiwol en haakgaren die we aanbieden.
  • Schuilt er een heuse modeontwerper in jou? Dan kan je je hartje ophalen in onze afdeling met modestoffen voor zowel kinderen als volwassenen.

Om je helemaal op weg te helpen en je creativiteit aan te wakkeren, organiseert Hobby Farm ook regelmatig leuke workshops, zowel voor kinderen als volwassenen. Onder professionele begeleiding leer je alle nuttige technieken aan.

Wij organiseren ook regelmatig toffe acties: voordelige promo’s, leuke wedstrijden, noem maar op. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook om zeker niets te hoeven missen. Wie helemaal mee wil zijn met wat er achter de schermen van de Hobby Farm gebeurt, kan onze facebookpagina volgen.

Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt.