A- A A+

Breiwol en haakgaren

Wat is er heerlijker dan op een winterse dag helemaal wegduiken in een warme, wollen trui? De laatste jaren zijn breien en haken weer helemaal terug van weggeweest. Ook jonge mensen vinden het leuk om zelf unieke, duurzame kleding te breien of haken. Bij Hobby Farm vind je alles wat je nodig hebt om zelf truitjes, handschoenen, sjaals en mutsen te vervaardigen.

Wij hebben alle soorten wol in huis, van merken als Rowan, Gedifra, Schachenmayr, Katia wol en scheepjeswol. Mooie en moderne breiwol waarmee je de mooiste stukken maakt. Geef je ogen de kost en laat je verleiden door een zee van kleuren. Maar ook breinaalden en boeken met patronen, inspiratie en instructies kan je bij ons aankopen.

In onze populaire brei- en haakcursussen krijg je alle technieken aangeleerd om de mooiste kleding of andere decoratiestukken te breien of haken. Ook liefhebbers van ander handwerk zoals borduren, blijven bij ons niet in de kou staan. Voor hen hebben we borduurktis en borduurgaren van merken als DMC en Anchor.

Spring gerust eens binnen als je nog vragen hebt of ons assortiment met eigen ogen wil komen bekijken, of contacteer ons voor meer informatie.

NIEUW bij Hobby Farm: Brei-en Haakcafé:
3 euro (inclusief hapje en drankje)
Hou jij ook van breien en haken? Wil je gezellig met anderen breien en haken?
Ideeën uitwisselen en nieuwe technieken leren? Kom dan naar het brei- en haakcafé!
Het brei-en haakcafé is open elke donderdag van 13u30-16u en vindt plaats in de winkel. Je bent niet verplicht om materialen van onze winkel te gebruiken. Wil je dit toch doen? Geen probleem, voor breiwol, priemen, haaknaalden en garen kan je steeds bij ons terecht!